Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15174
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15174
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Odsączone oliwki i kapary siekamy (lub wrzucamy do blendera), posiekane wrzucamy do głebokiego talerza miseczki). Jajka wrzucamy do blendera, dodajemy majonez, rozdrabniamy (lub ścieramy na drobnej tarce, ale dopiero na sam koniec dodajemy majonez) wrzucamy do oliwek i kaparów, mieszamy. Doprawiamy do smaku.