Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4500
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 28
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 60
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4500
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 28
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 60
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Odsączone oliwki i kapary siekamy (lub wrzucamy do blendera), posiekane wrzucamy do głebokiego talerza miseczki). Jajka wrzucamy do blendera, dodajemy majonez, rozdrabniamy (lub ścieramy na drobnej tarce, ale dopiero na sam koniec dodajemy majonez) wrzucamy do oliwek i kaparów, mieszamy. Doprawiamy do smaku.