Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacje na temat...
Jak zjeść cukierka i mieć cukierka? Czyli jak to zrobić, aby być na „diecie”,...
Odsłon: 7937
Pyszne, zdrowe i błyskawiczne śniadanie. Możesz zabrać ze sobą do pracy. Płat...
Odsłon: 1752
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 282
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 2180
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 282
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 2180
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Odsączone oliwki i kapary siekamy (lub wrzucamy do blendera), posiekane wrzucamy do głebokiego talerza miseczki). Jajka wrzucamy do blendera, dodajemy majonez, rozdrabniamy (lub ścieramy na drobnej tarce, ale dopiero na sam koniec dodajemy majonez) wrzucamy do oliwek i kaparów, mieszamy. Doprawiamy do smaku.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Bakłażan zapiekany w cieście francuskim
Przekąski
Wielkanocne jajka-galaretki
Przekąski
Wegański pasztet z kalafiora – Vege Wielkanoc
Przekąski
Koreczki śledziowe z papryką
Bakłażan zapiekany w cieście francuskim
Szybkie w przygotowaniu i smaczne danie
Odsłon: 15
Wielkanocne jajka-galaretki
Smaczne wytrawne galaretki w formie jajek idealne na Święta Wielkanocne
Odsłon: 71