Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8220
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2813
Polecam.
Odsłon: 1441
Polecam.
Odsłon: 427
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8220
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2813
Polecam.
Odsłon: 1441
Polecam.
Odsłon: 427
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Odsączone oliwki i kapary siekamy (lub wrzucamy do blendera), posiekane wrzucamy do głebokiego talerza miseczki). Jajka wrzucamy do blendera, dodajemy majonez, rozdrabniamy (lub ścieramy na drobnej tarce, ale dopiero na sam koniec dodajemy majonez) wrzucamy do oliwek i kaparów, mieszamy. Doprawiamy do smaku.