Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna jako dodatek do obiadu lub samodzielne danie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8517
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8517
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 562
Składniki
kapuste ugotować i odcedzić
groch ugotować i odcedzić
ziemniaki ugotować i odcedzić
na oliwie zrumienić cebulke
do zruminionej cebulki dodac pokrojoną w kostkę kiełbasę i podsmażać
ze słoniny wytopić skwarki
do kapusty dodac ugotowany groch , ziemniaki i wszystko razem utłuc tłuczkiem do ziemniaków
do kapusty dodac cebulkę z kiełbaską i troche skwarków ze słoniny
wszystko doprawić pieprzem i sola.
SMACZNEGO:)