Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszona na szybko i wyjątkowa smaczna, taki lekki bigosik na szybko.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4860
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13197
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7411
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4860
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13197
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7411
Składniki
Cebulę pokrojona w piórka lekko podsmażyłam na łyżce smalcu z kaczki. Dodałam poszatkowaną z grubsza kapustę i pieczarki pokrojone w półplasterki. Przesmażyłam aż puści sok i ten sok zniknie i składniki lekko się przyrumienią. Dodałam startego na dużym oczku pomidora. Doprawiłam suszonym czosnkiem i solą. Gotowe!
Smacznego :)