Do góry

Przekąski Przepis na:

Kapusta pekińska z pieczarkami

Kapusta pekińska z pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 689 Ocena: 14240

Dodano:

Odsłon: 734

Duszona na szybko i wyjątkowa smaczna, taki lekki bigosik na szybko.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kapusta pekińska z pieczarkami

Przygotowanie

  1. Cebulę pokrojona w piórka lekko podsmażyłam na łyżce smalcu z kaczki.
    Dodałam poszatkowaną z grubsza kapustę i pieczarki pokrojone w półplasterki. Przesmażyłam aż puści sok i ten sok zniknie i składniki lekko się przyrumienią.
    Dodałam startego na dużym oczku pomidora. Doprawiłam suszonym czosnkiem i solą.
    Gotowe!

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (12)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń