Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1608
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 623
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1608
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 623
Składniki
Do garnka dać kapustę, zalać wodą , gotować. Do drugiego garnka dać wypłukany groszek - gotować, zetrzeć marchewkę na tarku, wsypać do kapusty, dodać liście i ziele angielskie, gdy groszek jest pół miekki wsypać do kapusty, dodać kostkę rosołową , gotować, cebulkę drobno pokroić, usmażyć na tłuszczu dodać łyżkę mąki, zrobić zasmażkę, wsypać do kapusty, przyprawić do smaku wegetą i pieprzem.