Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 116
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 91
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 116
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 91
Składniki
Do garnka dać kapustę, zalać wodą , gotować. Do drugiego garnka dać wypłukany groszek - gotować, zetrzeć marchewkę na tarku, wsypać do kapusty, dodać liście i ziele angielskie, gdy groszek jest pół miekki wsypać do kapusty, dodać kostkę rosołową , gotować, cebulkę drobno pokroić, usmażyć na tłuszczu dodać łyżkę mąki, zrobić zasmażkę, wsypać do kapusty, przyprawić do smaku wegetą i pieprzem.