Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4196
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11494
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6579
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5508
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13618
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4196
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11494
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6579
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5508
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13618
Składniki
Do garnka dać kapustę, zalać wodą , gotować. Do drugiego garnka dać wypłukany groszek - gotować, zetrzeć marchewkę na tarku, wsypać do kapusty, dodać liście i ziele angielskie, gdy groszek jest pół miekki wsypać do kapusty, dodać kostkę rosołową , gotować, cebulkę drobno pokroić, usmażyć na tłuszczu dodać łyżkę mąki, zrobić zasmażkę, wsypać do kapusty, przyprawić do smaku wegetą i pieprzem.