Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny karczek:) Kawał mięsa na weekendowy obiad lub przyjęcie !
Karczek przygotowany według tego przepisu jest aromatyczny, soczysty i bardzo...
Odsłon: 6582
Wszędzie można znaleźć pełno przepisów na wielkanocne babeczki, nie ma co się...
Odsłon: 177
Obecnie ceny wędlin zwalają z nóg, a do tego ciężko trafić na coś naprawdę do...
Odsłon: 10287
Pyszne ciasteczka idealne na Wielkanoc.
Odsłon: 155
Wszędzie można znaleźć pełno przepisów na wielkanocne babeczki, nie ma co się...
Odsłon: 177
Obecnie ceny wędlin zwalają z nóg, a do tego ciężko trafić na coś naprawdę do...
Odsłon: 10287
Pyszne ciasteczka idealne na Wielkanoc.
Odsłon: 155
Składniki
Karczek marynujemy w marynacie tradycyjnej wg przepisu na tyle opakowania i ziarenkach gorczycy białej. Zawijamy w folie aluminiową i odstawiamy na co najmniej 12 godzin.
Karczek posypujemy majerankiem i pieczemy przez 2 godziny w piekarniku w temperaturze 200 stopni Celcjusza. Można go używać jako szynka do kanapek lub po prostu na ciepło :)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Przekąski
Przystawka na Wielkanoc
Przekąski
https://video.cookist.com/video/an/YQQmk-SwduVaI562/p8/
Przekąski
Bakłażan zapiekany w cieście francuskim
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Goście zapowiedzieli się z wizytą, a ty nie wiesz czym ich poczęstować? Zamia...
Odsłon: 2863
Przystawka na Wielkanoc
Nie wiesz, co podać swoim bliskim na święta wielkanocne? Jak połączyć tradycy...
Odsłon: 2727