Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 76
Smaki Grecji!
Odsłon: 117
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 2144
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 76
Smaki Grecji!
Odsłon: 117
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 2144
Składniki
Cebule pokroić w krążki ,obłożyć nimi karpia i wstawić do lodówki na co najmniej kilka godzin ( najlepiej przygotować dzień wcześniej ). Masło rozgrzać na patelni ,karpia po wyjęciu z lodówki oprószyć solą i pieprzem ,obtoczyć w mące ,następnie w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażyć na rumiano z obu stron.