Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie kaszanki i jabłka,aromat i smak,dodatki wg.własnego gustu. Polecam ,smak kaszanki fantastyczny,to trzeba spróbować,sezon grillowy się rozpoczał:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Niestety ,ale zdjęcie jedno i wyszło zamazane. Cebulkę pokroić w kostkę i zeszklić. Wymieszać widelcem z kaszanką . z jabłek ściąc kapturki i odłożyć na bok. Jabłka wydrążyć delikatnie łyżką i nożykiem,tak by nie uszkodzić boków i spodu. Do wydrążonych jabłek nałożyć farsz kaszankowy, iprzykryc ściętą górą jabłka. Zawinąc w folię aluminioą , położyć na tackę grillową i dać na ruszt. Grillowac około godz.na małym ogniu,można obrócić góra -spód.
Troszkę za długo się grillowało,ale efekt końcowy i smak jest przepyszny.
Smacznego życzę!