Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 673
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1502
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13915
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 673
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1502
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13915
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę ugotować bez soli i odcedzić. Jajka ugotować na twardo, następnie obrać i drobno posiekać. Ugotowaną wątróbkę , 2 jajka, oraz cebulę zmielić w maszynce. Dodać trochę tłuszczu, przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić. Z masy formować kuleczki, obtaczać w posiekanych jajkach. Wspaniale nadaje się na przekąskę.