Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i prosta w wykonaniu przekąska na stół świąteczny.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 468
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 468
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Wykonanie: Każdy kawałek kiełbasy naciąć nożem, włożyć do każdego nacięcia po łyżeczce chrzanu i zawinąć w boczek. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym tłuszczem, przekładając talarkami cebuli. Piec w temperaturze 170 stopni około pół godziny, podawać na śniadanie wielkanocne z pieczywem.