Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22232
Dodano: 25.02.2009
Odsłon: 64118
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Cebule pokroić w kosteczkę, czosnek przecisnąć i rozetrzeć z solą, zeszklić na maśle, przyprawić pieprzem, połączyć z musztardą. Kiełbaski naciąć wzdłuż. W nacięcia włożyć przygotowaną cebulę. Smażyć według uznania - grill, patelnia grillowa, piekarnik. Podawać z pieczywem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

marynka89 03 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
super to wygląda niby zwykła kiełbasa, a danie ciekawe9 Kto głosował? | Odpowiedz

Macko89 02 marca 2009Zgłoś do usunięcia
bardzo fajne te kiełbaski:) polecam9 Kto głosował? | Odpowiedz