Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i naprawde jeśli ktoś lubi por to wyjątkowy w smaku, świetnie smakuję świeży gorący zaraz po wyjęciu z piekarnika jak i na zimno
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10878
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3511
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2594
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10878
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3511
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2594
Składniki
Pory i wędline pokroić drobniutko i dusić na patelni około 15 min jeśli wędlina była bardzo huda dołożyć łyżkę masła
W misce roztrzepać dobrze jajka z mlekiem, śmietaną i połową sera żółtego, dołożyć podsmażony por i wędlinę doprawic w razie potrzeby solą i pieprzem
Rozwinąć ciasto francuskie wyłożyć do naczynia na tarty na niego wlać dobrze wymieszaną masę i posypać resztą sera
Zapiekać 30 min w temperaturze 200 C