Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i naprawde jeśli ktoś lubi por to wyjątkowy w smaku, świetnie smakuję świeży gorący zaraz po wyjęciu z piekarnika jak i na zimno
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 236
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 146
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27862
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 137
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 236
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 146
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27862
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 137
Składniki
Pory i wędline pokroić drobniutko i dusić na patelni około 15 min jeśli wędlina była bardzo huda dołożyć łyżkę masła
W misce roztrzepać dobrze jajka z mlekiem, śmietaną i połową sera żółtego, dołożyć podsmażony por i wędlinę doprawic w razie potrzeby solą i pieprzem
Rozwinąć ciasto francuskie wyłożyć do naczynia na tarty na niego wlać dobrze wymieszaną masę i posypać resztą sera
Zapiekać 30 min w temperaturze 200 C