Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy dodatek do kanapek i sałatek. Smaczna do schrupania. Polecam.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6874
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 358
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13404
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2683
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6874
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 358
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13404
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2683
Składniki
Wodę zagotować z solą i ostudzić. Rzodkiewki umyć, odciąć końcówki i każdą przeciąć na pół. Układać w szklanym słoiku, przekładając przyprawami. Zalać ostudzoną wodą z solą. Słoik zakręcić i ustawić w ciepłym miejscu na 5-7 dni. wspaniale smakuje na kanapkach i w sałatkach .