Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkawo kwaśna przekąska
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34874
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15607
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34874
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15607
Składniki
Wszystko umieściłam w słoiku i zalałam solanką. Przycisnęłam je od góry małym słoiczkiem z wodą. Poczekałam pięć dni i już można wyjadać. Świetnie smakują same jak i do kanapek i sałatek. To czego się nie zje na bieżąco można zapasteryzować. Smacznego :)