Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkawo kwaśna przekąska
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2563
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 476
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2563
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 476
Składniki
Wszystko umieściłam w słoiku i zalałam solanką. Przycisnęłam je od góry małym słoiczkiem z wodą. Poczekałam pięć dni i już można wyjadać. Świetnie smakują same jak i do kanapek i sałatek. To czego się nie zje na bieżąco można zapasteryzować. Smacznego :)