Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkawo kwaśna przekąska
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8173
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 417
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8173
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 417
Składniki
Wszystko umieściłam w słoiku i zalałam solanką. Przycisnęłam je od góry małym słoiczkiem z wodą. Poczekałam pięć dni i już można wyjadać. Świetnie smakują same jak i do kanapek i sałatek. To czego się nie zje na bieżąco można zapasteryzować. Smacznego :)