Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie potrafimy wyobrazić sobie sezonu bez tego rarytasu.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1150
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1739
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5853
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1150
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1739
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5853
Składniki
Fasolkę oczyszczamy, obgotujemy w osolonym wrzątku. Odcedzamy. Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy posiekany czosnek, chwilę smażymy. Wrzucamy fasolkę z bułką tartą, dokładnie łączymy, doprawiając do smaku solą i pieprzem.