Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne, efektowne. Można podawac na zimno i na gorąco.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2634
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20141
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 565
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 729
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7165
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2634
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20141
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 565
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 729
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7165
Składniki
Bułkę namoczyć w mleku, potem odsączyć.
Mięso zemleć z cebulą i bułką.
5 jaj ugotowac na twardo.
Do masy mięsnej dodać pozostałe jajka, mąkę, przyprawy. Dokładnie wyrobić, podzielic na dwie części. Jedną częśc przełożyć do podłużnej formy wysmarowanej tłuszczem i wysypanej tartą bułką lub wyłożonej papierem do pieczenia. Ulożyć na tym w rządku całe jaja ugotowane na twardo. Dokładnie zakryć drugą warstwą masy mięsnej. Upiec w temp. ok. 180 stopni (na 1 kg mięsa - 1h).