Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i na zimno i na ciepło.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414249
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2265
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414249
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2265
Składniki
do mięsa dodać namoczoną bułkę,jajko,sól,pieprz,gałkę muszkatołową,kucharek,majeranek i natkę pietruszki
mięso dokładnie wyrobić
kalafiora podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie
blaszkę wysmarować masłem ,wysypać tartą bułką
część mięsa włożyć do blaszki ułożyć na nim kalafiora,przykryć resztą mięsa i piec około godziny,pod koniec pieczenia na klopsiku można ułożyć krążki z cebuli
zamiast kalafiora można użyc brokuła