Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i na zimno i na ciepło.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 172
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1177
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1220
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13329
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 172
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1177
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1220
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13329
Składniki
do mięsa dodać namoczoną bułkę,jajko,sól,pieprz,gałkę muszkatołową,kucharek,majeranek i natkę pietruszki
mięso dokładnie wyrobić
kalafiora podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie
blaszkę wysmarować masłem ,wysypać tartą bułką
część mięsa włożyć do blaszki ułożyć na nim kalafiora,przykryć resztą mięsa i piec około godziny,pod koniec pieczenia na klopsiku można ułożyć krążki z cebuli
zamiast kalafiora można użyc brokuła