Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 404
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 272
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1910
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35183
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 151
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 404
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 272
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1910
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35183
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 151
Składniki
filety mielimy przez maszynkę na grubych oczkach, dodajemy bułkę, czosnek ,sól i pieprz, formujemy małe klopsiki i smażymy. po usmażeniu układamy je w szklanym naczyniu . wodę, ocet , poszatkowaną cebulę ,liść laurowy i pieprz zagotowujemy i zalewamy klopsiki. naczynie wkładamy do lodówki. gotowe do jedzenia po 3 dniach .