Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
klopsiki rybne w zalewie octowej
filety mielimy przez maszynkę na grubych oczkach, dodajemy bułkę, czosnek ,sól i pieprz, formujemy małe klopsiki i smażymy. po usmażeniu układamy je w szklanym naczyniu . wodę, ocet , poszatkowaną cebulę ,liść laurowy i pieprz zagotowujemy i zalewamy klopsiki. naczynie wkładamy do lodówki. gotowe do jedzenia po 3 dniach .
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 103
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17925
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 109
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 67
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 122
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 103
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17925
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 109
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 67
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 122
Składniki
filety mielimy przez maszynkę na grubych oczkach, dodajemy bułkę, czosnek ,sól i pieprz, formujemy małe klopsiki i smażymy. po usmażeniu układamy je w szklanym naczyniu . wodę, ocet , poszatkowaną cebulę ,liść laurowy i pieprz zagotowujemy i zalewamy klopsiki. naczynie wkładamy do lodówki. gotowe do jedzenia po 3 dniach .
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pomidory z mozzarellą z grilla
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Soczysta grillowana karkówka
Przekąski
Szaszłyki drobiowe
Pomidory z mozzarellą z grilla
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 67
Szparagi w cieście francuskim
Szukasz pomysłu na szparagi, jednak nie chcesz ich potraktować jako składnik...
Odsłon: 354