Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka lub syty deser ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Mleko zagotowujemy z 200 ml wody i cukrem. Wsypujemy ryż i gotujemy na małym ogniu, aż ryż wchłonie płyn i się ugotuje (ok. 15 minut). Do ciepłego ryżu dodajemy mleczko kokosowe, mieszamy. Ryż podajemy z mango, polewamy troszkę miodem i posypujemy sezamem.