Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy dodatek do ryżu, makaronu, kaszy, ziemniaków, wrapa lub pity.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Wszystkie składniki pokroić na drobne kawałki i wrzucić na rozgrzany olej często mieszając.
Po maksymalnie 5-7 minutach potrawę doprawiamy solą i pieprzem i podajemy na ulubione dodatki. Smacznego