Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini przekąski z szynki. Hit każdego przyjęcia. Zasmakują absolutnie każdemu. Ponadto są uniwersalne i można je dostosować do preferencji smakowych, ponieważ nadzienie nie musi być za każdym razem takie same. Oto przepis
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5033
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419383
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5033
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419383
Składniki
1. Rozkładam 6 plastrów szynki konserwowej, na środku układam po łyżeczce pasty oliwkowej i zwijam dowolnie, tak żeby pasta była w środku. Na patyczek natykam oliwkę czarną, mini mozzarellę i pomidorka. Utykam w szynkę
2. Następnie ponownie rozkładam 6 plastrów szynki, na środku układam po łyżeczce pasty z tuńczyka, zwijam. Na patyczek utykam zieloną oliwkę, mini mozzarellę i mały paseczek papryki. Utykam w szynkę.
3. Ostatni raz rozkładam 4 szynki, układam po łyżeczce serka śmietankowego, zwijam. Na szynce układam plasterek ogórka. Na patyczek nakładam oliwkę czarną i kawałek papryki. Utykam w szynkę.
4. Układam na talerzu. 5. Gotowe. 6. Smacznego.