Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe roladki z tortilli z tuńczykiem
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 381
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 165
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 115
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 158
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 381
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 165
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 115
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 158
Składniki
W misce rozdrobnić tuńczyka za pomocą widelca. Dodać kukurydzę, pokrojoną cebulkę, paprykę i posiekany koperek. Dodać musztardę oraz majonez. Całość doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Gotową pastę rozsmarować na placki tortilli, położyć sałatę i ciasno zwinąć. Dodatkowo warto zawinąć w folię spożywczą i odstawić na godzinę do lodówki. Przed podaniem pokroić na mniejsze części. Smacznego!