Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe roladki z tortilli z tuńczykiem
Po prostu rozpływa się w ustach. Mięciutka bezą , truskawki, budyń i kruche...
Odsłon: 197
Mój piątkowy obiad to młode ziemniaczki z koperkiem świeżym, sadzonym jajkiem...
Odsłon: 24
Lekki, kremowo-śmietankowy, złamany nutą kokosowo-pomarańczową z gorzką czeko...
Odsłon: 39
Idealne na letnie zdrowe śniadanie . Proste i szybkie do przygotowania , może...
Odsłon: 60
Po prostu rozpływa się w ustach. Mięciutka bezą , truskawki, budyń i kruche...
Odsłon: 197
Mój piątkowy obiad to młode ziemniaczki z koperkiem świeżym, sadzonym jajkiem...
Odsłon: 24
Lekki, kremowo-śmietankowy, złamany nutą kokosowo-pomarańczową z gorzką czeko...
Odsłon: 39
Idealne na letnie zdrowe śniadanie . Proste i szybkie do przygotowania , może...
Odsłon: 60
Składniki
W misce rozdrobnić tuńczyka za pomocą widelca. Dodać kukurydzę, pokrojoną cebulkę, paprykę i posiekany koperek. Dodać musztardę oraz majonez. Całość doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Gotową pastę rozsmarować na placki tortilli, położyć sałatę i ciasno zwinąć. Dodatkowo warto zawinąć w folię spożywczą i odstawić na godzinę do lodówki. Przed podaniem pokroić na mniejsze części. Smacznego!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Tarta ze szparagami
Przekąski
chipsy nori
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Tarta ze szparagami
Kruche ciasto, szparagi i masa śmietankowo jajeczna. Oto pyszna tarta. Delik...
Odsłon: 92
chipsy nori
aromatyczne i zdrowe chipsy z glonów nori, super chrupiące.
Odsłon: 65