Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe roladki z tortilli z tuńczykiem
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 154
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 377
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 154
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 377
Składniki
W misce rozdrobnić tuńczyka za pomocą widelca. Dodać kukurydzę, pokrojoną cebulkę, paprykę i posiekany koperek. Dodać musztardę oraz majonez. Całość doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Gotową pastę rozsmarować na placki tortilli, położyć sałatę i ciasno zwinąć. Dodatkowo warto zawinąć w folię spożywczą i odstawić na godzinę do lodówki. Przed podaniem pokroić na mniejsze części. Smacznego!