Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe roladki z tortilli z tuńczykiem
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6413
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114762
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6413
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114762
Składniki
W misce rozdrobnić tuńczyka za pomocą widelca. Dodać kukurydzę, pokrojoną cebulkę, paprykę i posiekany koperek. Dodać musztardę oraz majonez. Całość doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Gotową pastę rozsmarować na placki tortilli, położyć sałatę i ciasno zwinąć. Dodatkowo warto zawinąć w folię spożywczą i odstawić na godzinę do lodówki. Przed podaniem pokroić na mniejsze części. Smacznego!