Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy keks do chleba- prawdziwy rarytas na kanapki, mogę tylko polecić bo ma niepowtarzalny smak.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3472
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 204
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3472
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 204
Składniki
Zacznijmy od utarcia margaryny z żółtkami. Następnie wymieszajmy wszystko z mąką pszenną proszkiem do pieczenia i pianą z białek wraz z solą. Przygotujmy farsz: Ser ścieramy na tarce o malutkich oczkach. Pieczarki obieramy i wraz z wędliną i papryką kroimy w kostkę. Cebulę kroimy drobno i wraz z pieczarkami podsmażamy na oleju. Podane składniki czyli wszystkie warzywa i pieczarki zmieszajmy z ciastem i przyprawmy przyprawami i dajmy do keksówki i pieczmy do 50 minut w 180 stopniach.