Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy keks do chleba- prawdziwy rarytas na kanapki, mogę tylko polecić bo ma niepowtarzalny smak.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14580
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19643
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14580
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19643
Składniki
Zacznijmy od utarcia margaryny z żółtkami. Następnie wymieszajmy wszystko z mąką pszenną proszkiem do pieczenia i pianą z białek wraz z solą. Przygotujmy farsz: Ser ścieramy na tarce o malutkich oczkach. Pieczarki obieramy i wraz z wędliną i papryką kroimy w kostkę. Cebulę kroimy drobno i wraz z pieczarkami podsmażamy na oleju. Podane składniki czyli wszystkie warzywa i pieczarki zmieszajmy z ciastem i przyprawmy przyprawami i dajmy do keksówki i pieczmy do 50 minut w 180 stopniach.