Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy keks do chleba- prawdziwy rarytas na kanapki, mogę tylko polecić bo ma niepowtarzalny smak.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1662
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1451
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1662
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1451
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1623
Składniki
Zacznijmy od utarcia margaryny z żółtkami. Następnie wymieszajmy wszystko z mąką pszenną proszkiem do pieczenia i pianą z białek wraz z solą. Przygotujmy farsz: Ser ścieramy na tarce o malutkich oczkach. Pieczarki obieramy i wraz z wędliną i papryką kroimy w kostkę. Cebulę kroimy drobno i wraz z pieczarkami podsmażamy na oleju. Podane składniki czyli wszystkie warzywa i pieczarki zmieszajmy z ciastem i przyprawmy przyprawami i dajmy do keksówki i pieczmy do 50 minut w 180 stopniach.