Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy keks do chleba- prawdziwy rarytas na kanapki, mogę tylko polecić bo ma niepowtarzalny smak.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 729
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2067
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4056
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4055
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 729
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2067
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4056
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4055
Składniki
Zacznijmy od utarcia margaryny z żółtkami. Następnie wymieszajmy wszystko z mąką pszenną proszkiem do pieczenia i pianą z białek wraz z solą. Przygotujmy farsz: Ser ścieramy na tarce o malutkich oczkach. Pieczarki obieramy i wraz z wędliną i papryką kroimy w kostkę. Cebulę kroimy drobno i wraz z pieczarkami podsmażamy na oleju. Podane składniki czyli wszystkie warzywa i pieczarki zmieszajmy z ciastem i przyprawmy przyprawami i dajmy do keksówki i pieczmy do 50 minut w 180 stopniach.