Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy keks do chleba- prawdziwy rarytas na kanapki, mogę tylko polecić bo ma niepowtarzalny smak.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12794
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1448
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14034
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5839
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12794
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1448
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14034
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5839
Składniki
Zacznijmy od utarcia margaryny z żółtkami. Następnie wymieszajmy wszystko z mąką pszenną proszkiem do pieczenia i pianą z białek wraz z solą. Przygotujmy farsz: Ser ścieramy na tarce o malutkich oczkach. Pieczarki obieramy i wraz z wędliną i papryką kroimy w kostkę. Cebulę kroimy drobno i wraz z pieczarkami podsmażamy na oleju. Podane składniki czyli wszystkie warzywa i pieczarki zmieszajmy z ciastem i przyprawmy przyprawami i dajmy do keksówki i pieczmy do 50 minut w 180 stopniach.