Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przygotowałam bardzo smaczną przekąskę, są to naleśniki koperkowe z serkiem i łososiem. Naleśniki bardzo smaczne i na pewno będą zaskoczeniem dla rodzinki.
patelnia, talerz, mikser, nóż,
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 63
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 205
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 108
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 63
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 205
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 108
Składniki
Mąkę zmiksować z piwem ,jajkami oraz sokiem z cytryny. Do ciasta dodać posiekany wcześniej koperek oraz szczyptę soli. Ciasto odstawić na 30 minut. Na patelni rozgrzać niewielką ilość oleju i smażyć cienkie naleśniki. Serek wymieszać z chrzanem oraz z białym pieprzem. Naleśniki smarować serkiem rozkładać plasterki łososia i zwijać w rulony, następnie każdy rulon naleśnikowy pokroić na mniejsze kawałki, ułożyć na talerzu i podawać jako pyszną przekąskę.