Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przygotowałam bardzo smaczną przekąskę, są to naleśniki koperkowe z serkiem i łososiem. Naleśniki bardzo smaczne i na pewno będą zaskoczeniem dla rodzinki.
patelnia, talerz, mikser, nóż,
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 200
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 281
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 286
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 200
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 281
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 286
Składniki
Mąkę zmiksować z piwem ,jajkami oraz sokiem z cytryny. Do ciasta dodać posiekany wcześniej koperek oraz szczyptę soli. Ciasto odstawić na 30 minut. Na patelni rozgrzać niewielką ilość oleju i smażyć cienkie naleśniki. Serek wymieszać z chrzanem oraz z białym pieprzem. Naleśniki smarować serkiem rozkładać plasterki łososia i zwijać w rulony, następnie każdy rulon naleśnikowy pokroić na mniejsze kawałki, ułożyć na talerzu i podawać jako pyszną przekąskę.