Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki czyli niewielkie, kolorowe przekąski, które można wyczarować w kilka minut. Te uwielbiane przez wszystkich gości przystawki bardzo szybko znikają ze stołu, są doskonałym starterem na domowe imprezy, sylwestra czy andrzejki.
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 671
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3557
Aromatyczna herbata to najlepszy sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Przy...
Odsłon: 99
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 6339
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 671
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3557
Aromatyczna herbata to najlepszy sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Przy...
Odsłon: 99
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 6339
Składniki
Żółty ser kroimy w kostkę o grubości około 1 cm. Na półtora centymetrowe kawałeczki kroimy kabanos. Plasterki salami zwijamy na dwie części. Pozostałe składniki odsączamy z marynaty. Na wykałaczki nadziewamy poszczególne składniki tworząc ulubione kompozycje smakowe np. kabanos, papryczkę, pieczarkę i salami lub pieczarkę, salami, ogórka i cebulkę kolejność dowolna. Gotowe koreczki wbijamy do jabłka i podajemy na stół.