Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki czyli niewielkie, kolorowe przekąski, które można wyczarować w kilka minut. Te uwielbiane przez wszystkich gości przystawki bardzo szybko znikają ze stołu, są doskonałym starterem na domowe imprezy, sylwestra czy andrzejki.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1814
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8377
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 760
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253540
Polecam.
Odsłon: 1466
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1814
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8377
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 760
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253540
Polecam.
Odsłon: 1466
Składniki
Żółty ser kroimy w kostkę o grubości około 1 cm. Na półtora centymetrowe kawałeczki kroimy kabanos. Plasterki salami zwijamy na dwie części. Pozostałe składniki odsączamy z marynaty. Na wykałaczki nadziewamy poszczególne składniki tworząc ulubione kompozycje smakowe np. kabanos, papryczkę, pieczarkę i salami lub pieczarkę, salami, ogórka i cebulkę kolejność dowolna. Gotowe koreczki wbijamy do jabłka i podajemy na stół.