Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki czyli niewielkie, kolorowe przekąski, które można wyczarować w kilka minut. Te uwielbiane przez wszystkich gości przystawki bardzo szybko znikają ze stołu, są doskonałym starterem na domowe imprezy, sylwestra czy andrzejki.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 837
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1946
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 440
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 837
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1946
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 440
Składniki
Żółty ser kroimy w kostkę o grubości około 1 cm. Na półtora centymetrowe kawałeczki kroimy kabanos. Plasterki salami zwijamy na dwie części. Pozostałe składniki odsączamy z marynaty. Na wykałaczki nadziewamy poszczególne składniki tworząc ulubione kompozycje smakowe np. kabanos, papryczkę, pieczarkę i salami lub pieczarkę, salami, ogórka i cebulkę kolejność dowolna. Gotowe koreczki wbijamy do jabłka i podajemy na stół.