Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3925
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34227
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1675
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113660
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3925
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34227
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1675
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113660
Składniki
Pomidorki umyć i osuszyć. Mozzarellę osączyć z zalewy. Na patyczki-widelczyki nadziewać naprzemiennie kulki sera mozzarella i pomidorki koktajlowe, a także liście bazylii. Żeby ustawić widelczyki w pionie wystarczy na talerzy ułożyć plaster cukinii i powbijać widelczyki. Przed podaniem oprószyć solą i pieprzem oraz skropić delikatnie oliwą z oliwek. Smacznego.