Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 508
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16766
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 479
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 508
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16766
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 479
Składniki
Pomidorki umyć i osuszyć. Mozzarellę osączyć z zalewy. Na patyczki-widelczyki nadziewać naprzemiennie kulki sera mozzarella i pomidorki koktajlowe, a także liście bazylii. Żeby ustawić widelczyki w pionie wystarczy na talerzy ułożyć plaster cukinii i powbijać widelczyki. Przed podaniem oprószyć solą i pieprzem oraz skropić delikatnie oliwą z oliwek. Smacznego.