Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajnie wyglądają ale też i fajnie smakują!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 518
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 518
Składniki
Przygotowane produkty nadziewać na wykałaczkę w kolejności:
1.Ser CAMEMBERT
2.Oliwka zielona
3.pomidory typu cherry
4.Wędlina drobiowa
5.Czarna oliwka
6. Kolby kukurydzy
7.Ser żółty