Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny przysmak w kolorystycznej barwie Italii. Jest on szybki do przygotowania a do tego smaczny.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Pomidorki koktajlowe myjemy a następnie kroimy na pół. Koreczki zaprezentują się najlepiej jak pomidorki będą na samym dole. Następnie nabijamy na wykałaczkę świeże listki bazylii oraz mini kulki mozzarelli, zamiast małych kuleczek można pokroić dużą mozzarellę na mniejsze kawałki.
Następnie nabijamy na wykałaczkę świeże listki bazylii oraz mini kulki mozzarelli, zamiast małych kuleczek można pokroić dużą mozzarellę na mniejsze kawałki.