Do góry

Przekąski Przepis na:

Koreczki z jajek przepiórczych

Koreczki z jajek przepiórczych

Autor:

Przepisów i artykułów: 463 Ocena: 6553

Dodano:

Odsłon: 341

takie koreczki podałam na wielkanocne śniadanie ale wrócę do nich także przy innych imprezach

Składniki

  • jajka przepiórcze 10 szt
  • kiełbasa biała 2-3 szt
  • majonez 1 łyżka
  • chrzan 1 łyżka
  • sól, pieprz
5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Koreczki z jajek przepiórczych

Przygotowanie

  1. 1. ugotować jajka na twardo,
    2. białą kiełbasę można ugotować, usmażyć, ja upiekłam,
    3. majonez wymieszać z chrzanem, jesli potrzeba doprawić sola i pieprzem, kiełbaski pokroić, posmarować sosem chrzanowym, połozyc jajko, wbic wykałaczke,

    smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Dariusz-D 18 kwietnia Smaczne :-)

A wie Pani ? Wiele osób nie lubi jajek przepiórczych , a przecież są tak zdrowe. Może ich odtrąca skorupka?
Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń