Do góry

Przekąski Przepis na:

Koreczki z kabanosów

Koreczki z kabanosów

Autor:

Przepisów i artykułów: 44 Ocena: 106

Dodano:

Odsłon: 266

Weekend jest świetnym czasem , kiedy to możemy pobyć z rodzinami . Posiedzieć , pogadać , pooglądać , a nawet napić się dobrego drinka.Siedząc sobie lubimy coś przekąsić. Ja na dzisiejszy wieczór przygotowałam koreczki z kabanosów . Polecam kabanosy bankietowe JBB

Składniki

  • Kabanosy bankietowe * Ser halloumi * Ser żółty
  • Ogórki korniszony * Pomidorki koktajlowe * Wykałaczki
5-6 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Koreczki z kabanosów

Przygotowanie

  1. Kabanosy kroimy w kawałki , dwa rodzaje sera kroimy w kostki . Korniszony w zależności od wielkości kroimy albo w grubsze plasterki albo w kostkę.Podłużne pomidorki koktajlowe myjemy, osuszamy i kroimy na pół a większe na 3 części .
    Możemy tworzyć dowolne koreczki . Moje były z pomidorami jak i bez . Z dwoma rodzajami sera albo z jednym . Na patyczki nadziewamy w dowolnej kolejności , jednak jeśli wolimy aby koreczki można było postawić na dół koreczka należy nadziać ser.
    Można je modyfikować dodając swoje ulubione produkty . Na przykład oliwki lub paprykę.
    Polecam serdecznie na wieczór jak i dla gości.

    https://www.malgoskawkuchni.com/2020/06/koreczki-z-kabanosow.html

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń