Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka nie tylko na Wielkanocny stół...prosta,smaczna i ładnie się prezentuje ;-)
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2449
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 342
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 145
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2449
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 342
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 145
Składniki
Jajeczka ugotować na twardo. Białą kiełbasę sparzyć we wrzątku. Ja gotując wywar na barszcz (cebula,czosnek,liść laurowy,ziele angielskie,sól i pieprz) dodałam 2 kiełbaski więcej do podania na zimno. Po ostygnięciu,pokroiłam kiełbasę na ok 3 cm plastry.Na każdym zrobiłam kleksa z majonezu.Można połączyć majonez z chrzanem,lub użyć samej ćwikły.Dodałam kiełki i jajeczko.Dla stabilności i wygody w kosztowaniu wbiłam wykałaczkę. Przekąska jest tak efektowna,że nie trzeba dodatkowej dekoracji ;-)
SMACZNEGO