Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki z salami to niezbędny element każdego imprezowego menu. Ich przygotowanie nie powinno zająć wam wiele czasu, a efekt zdecydowanie przejdzie wasze najśmielsze oczekiwania. Koniecznie spróbujcie!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 359
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 818
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 359
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 818
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, a następnie zblenduj je na gładką masę wraz drobno startym żółtym serem i jogurtem.
Korniszony pokrój na mniejsze części, pomidorki koktajlowe na połówki, a paprykę w grubą kostkę.
Każdą z kromek chleba przekrój na 6 kwadratów i każdy z nich posmaruj pastą jajeczną.
Na wykałaczki nabijaj kolejno: oliwkę, paprykę lub pomidora, korniszona, plasterek salami złożony na 2 części, na koniec pumpernikiel z pastą.
Koreczki wykładaj na drewnianą deskę lub talarze, całość możesz ozdobić listkami oregano.