Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki z salami to niezbędny element każdego imprezowego menu. Ich przygotowanie nie powinno zająć wam wiele czasu, a efekt zdecydowanie przejdzie wasze najśmielsze oczekiwania. Koniecznie spróbujcie!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, a następnie zblenduj je na gładką masę wraz drobno startym żółtym serem i jogurtem.
Korniszony pokrój na mniejsze części, pomidorki koktajlowe na połówki, a paprykę w grubą kostkę.
Każdą z kromek chleba przekrój na 6 kwadratów i każdy z nich posmaruj pastą jajeczną.
Na wykałaczki nabijaj kolejno: oliwkę, paprykę lub pomidora, korniszona, plasterek salami złożony na 2 części, na koniec pumpernikiel z pastą.
Koreczki wykładaj na drewnianą deskę lub talarze, całość możesz ozdobić listkami oregano.