Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na każdej imprezie doskonale się sprawdzą – mimo iż to relikt przeszłości. Koreczki możemy zrobić praktycznie ze wszystkiego, na co mamy w danym momencie ochotę. Poniżej jedna z propozycji.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31319
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14585
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1391
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31319
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14585
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1391
Składniki
Tortille podgrzać na suchej patelni około 30 sekund z obu stron (do pojawienia się pęcherzyków powietrza). Następnie tortille posmarować ulubionym serkiem śmietankowym. Na wierzchu ułożyć plastry szynki, żółtego sera, liście sałaty, pokrojone w paseczki ogórki i paprykę. Tortille zwinąć ciasno w rulon i podzielić na porcje. Każdą przebić wykałaczką dekorując oliwką i kawałkiem papryki.