Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspomnienie dzieciństwa:) Zrobiłam je sobie w Dniu Dziecka:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 997
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 123
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2177
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4188
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 997
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 123
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2177
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4188
Składniki
Ugotowane i przestudzone jajka ścieramy na tarte na grubych oczkach. Dodajemy rozmoczoną bułkę, posiekaną cebulę, szczypiorek i pietruszkę. Wszystko mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem.
Formujemy kotlety, obtaczamy w bułce i smażymy.