Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie w wykonaniu kotleciki.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5289
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 843
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1310
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5289
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 843
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1310
Składniki
Wykonanie: Bułki lub chleb namoczyć w mleku dodać jajo sól pieprz i dosypać bułki tartej tyle aby masa dobrze zwarła Pieczarki oczyścić pokroić w drobną kostkę dodać do masy i formować kotleciki. Obtaczać w bułce tartej.
Smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z sosem pieczarkowym chrzanem i kiszonym ogórkiem.