Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 456 Ocena: 6462
Dodano: 01.04.2021
Odsłon: 13854
5-6 os. | 60 min | łatwe | tanie |
1. do mięsa dodać posiekaną cebule i czosnek, jajko i bułkę tartą, doprawić do smaku, szybko wymieszać (zbyt długie wyrabianie powoduje, że kotlety są twarde), odstawic na pół godzinki,
2. z mięsa formować niewielkie kotleciki, zawijać w boczek (końce plastra spiąć wykałaczką), układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, wstawic do zimnego piekarnika, piec ok 20 min w 180 st
można podawac z zimnymi sosami
smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

kuchmariola63 01 kwietniaZgłoś do usunięcia
Super :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 01 kwietniaZgłoś do usunięcia
Fajne jedzonko :)0 Kto głosował? | Odpowiedz