Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestki słonecznika zapewnią nam siłę, zdrowie i dobre samopoczucie.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 13
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 8
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 55
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 13
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 8
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 55
Składniki
Marchewkę i cebulę obrać, opłukać. Marchewkę i cukinię pokroić w plasterki, cebulę w ćwiartki. Posypać 1 łyżeczką pieprzu czosnkowego. Piec w 180 C ok. 20 minut.
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Potem wszystko dobrze zmiksować dodając jednego korniszona. Doprawić. Możemy zrobić większą porcję i przechować w lodówce w zamkniętym słoiku do 3 dni.