Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestki słonecznika zapewnią nam siłę, zdrowie i dobre samopoczucie.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17426
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17426
Składniki
Marchewkę i cebulę obrać, opłukać. Marchewkę i cukinię pokroić w plasterki, cebulę w ćwiartki. Posypać 1 łyżeczką pieprzu czosnkowego. Piec w 180 C ok. 20 minut.
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Potem wszystko dobrze zmiksować dodając jednego korniszona. Doprawić. Możemy zrobić większą porcję i przechować w lodówce w zamkniętym słoiku do 3 dni.