Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestki słonecznika zapewnią nam siłę, zdrowie i dobre samopoczucie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13254
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2590
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3740
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4752
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13254
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2590
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3740
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4752
Składniki
Marchewkę i cebulę obrać, opłukać. Marchewkę i cukinię pokroić w plasterki, cebulę w ćwiartki. Posypać 1 łyżeczką pieprzu czosnkowego. Piec w 180 C ok. 20 minut.
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Potem wszystko dobrze zmiksować dodając jednego korniszona. Doprawić. Możemy zrobić większą porcję i przechować w lodówce w zamkniętym słoiku do 3 dni.