Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestki słonecznika zapewnią nam siłę, zdrowie i dobre samopoczucie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12433
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13377
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5658
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12433
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13377
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5658
Składniki
Marchewkę i cebulę obrać, opłukać. Marchewkę i cukinię pokroić w plasterki, cebulę w ćwiartki. Posypać 1 łyżeczką pieprzu czosnkowego. Piec w 180 C ok. 20 minut.
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Potem wszystko dobrze zmiksować dodając jednego korniszona. Doprawić. Możemy zrobić większą porcję i przechować w lodówce w zamkniętym słoiku do 3 dni.