Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne mielone nie tylko z mięsa.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1575
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 315
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1575
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 315
Składniki
Gotowałam groch przy okazji gotowania grochówki. Groch gotuje się do miękkości w osolonej wodzie z dodatkiem kminku mielonego. Potem groch rozdrabnia się widelcem ale niedokładnie. Jeszcze przyprawy, jajo i bułka tarta. Masę się wyrabia, odstawia do zestalenia a potem obtacza jeszcze solidnie w bułce tartej. Kotleciki smaży się na rumiano.
Smacznego :)