Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne kotleciki dla smakoszy marchewki i ryżu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8159
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 414
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8159
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 414
Składniki
ryż gotujemy z kostką smakową marchewkę trzemy na tarce grube oczka celulę kroimy w kostkę i podsmażamy na masełku, dodajemy marchewkę startą i podsmażamy 10 minut, dodajemy ugotowany ryż,pieprzymy do smaku odstawiamy do ostygnięcia, następnie wbijamy jajko mieszamy możemy doprawić do smaku wg uznania obklejamy małe paróweczki obtaczamy w mące lub bułce smażymy na rozgrzamym tłuszczu, można bez parówek podajemy z surówką.SMACZNEGO.