Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne kotleciki dla smakoszy marchewki i ryżu
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1105
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1105
Składniki
ryż gotujemy z kostką smakową marchewkę trzemy na tarce grube oczka celulę kroimy w kostkę i podsmażamy na masełku, dodajemy marchewkę startą i podsmażamy 10 minut, dodajemy ugotowany ryż,pieprzymy do smaku odstawiamy do ostygnięcia, następnie wbijamy jajko mieszamy możemy doprawić do smaku wg uznania obklejamy małe paróweczki obtaczamy w mące lub bułce smażymy na rozgrzamym tłuszczu, można bez parówek podajemy z surówką.SMACZNEGO.