Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7824
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3013
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7824
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3013
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Kapustę szatkujemy drobno, wrzucamy do wody, gotujemy z 2 kostkami rosołowymi. Gdy jest już miękka odcedzamy, studzimy.
Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na smalcu lub oliwie. Gdy jest już zeszklona, oprószyć mąką i wrzucić do kapusty. Mieszamy wszystko. Dodajemy do tego jajko, bułkę tartą, ketchup i przyprawy (sól, pieprz).
Masa musi być taka gęsta, by można było formować swobodnie z niej kotleciki. Obtaczamy je w bułce tartej i smażymy jak zwyczajne kotlety:)