Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przekąska.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1714
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8259
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 705
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252499
Polecam.
Odsłon: 1360
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1714
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8259
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 705
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252499
Polecam.
Odsłon: 1360
Składniki
Wykonanie sosu: Koperek posiekać, połączyć ze śmietaną i zmiażdżonym czosnkiem. Możemy go chwilę schłodzić w lodówce, to będzie lepiej smakował. Wykonanie kotletów: Kaszę ugotować według opisu na opakowaniu. Następnie ostudzić i wymieszać z mięsem, zmiażdżonym czosnkiem, jajkami i przyprawami do smaku. Wyrobić dokładnie masę. Kłaść łyżką na rozgrzany olej i smażyć małe kotlety z obu stron na złoty kolor. Podawać z sosem śmietanowym.