Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przekąska.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4107
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 170
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4107
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 170
Składniki
Wykonanie sosu: Koperek posiekać, połączyć ze śmietaną i zmiażdżonym czosnkiem. Możemy go chwilę schłodzić w lodówce, to będzie lepiej smakował. Wykonanie kotletów: Kaszę ugotować według opisu na opakowaniu. Następnie ostudzić i wymieszać z mięsem, zmiażdżonym czosnkiem, jajkami i przyprawami do smaku. Wyrobić dokładnie masę. Kłaść łyżką na rozgrzany olej i smażyć małe kotlety z obu stron na złoty kolor. Podawać z sosem śmietanowym.