Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie, tanie i syte danie :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2368
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4466
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1479
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 426
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2368
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4466
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1479
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 426
Składniki
Przygotowanie : Marchew, pietruszkę i selera zetrzeć na tarce na durzych oczkach. Cebulę pokroić w talarki a ząbek czosnku drobno przesiekać. Warzywa wrzucamy na rozgrzaną oliwę i chwilę przesmażamy. Dodajemy wodę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i dusimy pod przykryciem do miękkości. (gdy dużo wody odparuje możemy dolać) Gdy warzywa nam zmiękną dodajemy przecier pomidorowy i jeszcze chwilę dusimy. GOTOWE Na koniec posypujemy natką pietruszki. SMACZNEGO.