Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie, tanie i syte danie :)
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
Przygotowanie : Marchew, pietruszkę i selera zetrzeć na tarce na durzych oczkach. Cebulę pokroić w talarki a ząbek czosnku drobno przesiekać. Warzywa wrzucamy na rozgrzaną oliwę i chwilę przesmażamy. Dodajemy wodę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i dusimy pod przykryciem do miękkości. (gdy dużo wody odparuje możemy dolać) Gdy warzywa nam zmiękną dodajemy przecier pomidorowy i jeszcze chwilę dusimy. GOTOWE Na koniec posypujemy natką pietruszki. SMACZNEGO.