Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywne kotlety są smaczne,m zdrowe i proste w przygotowaniu. Polecam ;)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1708
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15068
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2247
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8861
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1708
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15068
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2247
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8861
Składniki
Umyte różyczki brokuła wrzucić do osolonego wrzątku na ok. 8-10 min. potem odcedzić, przelać zimną wodą i ostudzić. Następnie albo widelcem rozgnieść albo blenderem zmiksować (ja wybrałam tę drugą opcję). Do zmiksowanego brokuła dodać jaja, starty ser, bułkę tartą i przyprawy i całość dokładnie połączyć.
Formować kotlety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron. Można podawać np. z sosem czosnkowym. Smacznego!