Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywne kotlety są smaczne,m zdrowe i proste w przygotowaniu. Polecam ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113035
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 410
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 746
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 565
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113035
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 410
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 746
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 565
Składniki
Umyte różyczki brokuła wrzucić do osolonego wrzątku na ok. 8-10 min. potem odcedzić, przelać zimną wodą i ostudzić. Następnie albo widelcem rozgnieść albo blenderem zmiksować (ja wybrałam tę drugą opcję). Do zmiksowanego brokuła dodać jaja, starty ser, bułkę tartą i przyprawy i całość dokładnie połączyć.
Formować kotlety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron. Można podawać np. z sosem czosnkowym. Smacznego!