Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarskie pyszności!
ręcznik papierowy
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13426
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 577
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2778
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 760
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13426
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 577
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2778
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 760
Składniki
Z nadmiaru ugotowanej fasolki szparagowej można przygotować kotlety jako przekąskę. Trzeba ją posiekać lub zmielić na grubym oczku. Kasza manna jest jako wypełniacz, bułka tarta jako zagęstnik. Ser żółty i przyprawy podbija smak fasolki. Masę się wyrabia i zostawia do stężenia, zawsze można dosypać bułki tartej. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano. Kotlety najlepiej odłożyć na ręcznik papierowy dla pozbycia się nadmiaru tłuszczu.
Smacznego :)