Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarskie pyszności!
ręcznik papierowy
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12331
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13163
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5384
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12331
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13163
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5384
Składniki
Z nadmiaru ugotowanej fasolki szparagowej można przygotować kotlety jako przekąskę. Trzeba ją posiekać lub zmielić na grubym oczku. Kasza manna jest jako wypełniacz, bułka tarta jako zagęstnik. Ser żółty i przyprawy podbija smak fasolki. Masę się wyrabia i zostawia do stężenia, zawsze można dosypać bułki tartej. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano. Kotlety najlepiej odłożyć na ręcznik papierowy dla pozbycia się nadmiaru tłuszczu.
Smacznego :)