Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarskie pyszności!
ręcznik papierowy
Lżejsza wersja włoskiej lasagne.
Odsłon: 15
Bigos przygotowany z kapusty kiszonej oraz kapusty białej, z dużą ilością kie...
Odsłon: 2403
Smaczny domowy kruchy placek z kwaskowatym nadzieniem winogronowym. Polecam.
Odsłon: 265
Oczywiście był pięknie wyrośnięty ale na zdjęciu wyszedł jak zwykle.
Odsłon: 466
Lżejsza wersja włoskiej lasagne.
Odsłon: 15
Bigos przygotowany z kapusty kiszonej oraz kapusty białej, z dużą ilością kie...
Odsłon: 2403
Smaczny domowy kruchy placek z kwaskowatym nadzieniem winogronowym. Polecam.
Odsłon: 265
Oczywiście był pięknie wyrośnięty ale na zdjęciu wyszedł jak zwykle.
Odsłon: 466
Składniki
Z nadmiaru ugotowanej fasolki szparagowej można przygotować kotlety jako przekąskę. Trzeba ją posiekać lub zmielić na grubym oczku. Kasza manna jest jako wypełniacz, bułka tarta jako zagęstnik. Ser żółty i przyprawy podbija smak fasolki. Masę się wyrabia i zostawia do stężenia, zawsze można dosypać bułki tartej. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano. Kotlety najlepiej odłożyć na ręcznik papierowy dla pozbycia się nadmiaru tłuszczu.
Smacznego :)