Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, wartościowa przekąska. Podane z ziemniakami, kaszą czy ryżem mogą być daniem obiadowym. Z podanych proporcji powinno wyjść 7-8 kotletów.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 165
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 973
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8758
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3089
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 165
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 973
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8758
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3089
Składniki
Ugotować komosę w lekko osolonej wodzie około 20 minut. Odcedzić wodę. Komosę ostudzić. Marchewki obrać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Cebulę pokroić i zeszklić razem z przepuszczonym przez praskę czosnkiem. Ostudzić. Dodać do komosy. Dodać jajka, przyprawy, pokrojony koperek i otręby. Wyrobić masę. Formować kotleciki. Smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron.