Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, wartościowa przekąska. Podane z ziemniakami, kaszą czy ryżem mogą być daniem obiadowym. Z podanych proporcji powinno wyjść 7-8 kotletów.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13169
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1494
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14482
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5982
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13169
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1494
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14482
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5982
Składniki
Ugotować komosę w lekko osolonej wodzie około 20 minut. Odcedzić wodę. Komosę ostudzić. Marchewki obrać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Cebulę pokroić i zeszklić razem z przepuszczonym przez praskę czosnkiem. Ostudzić. Dodać do komosy. Dodać jajka, przyprawy, pokrojony koperek i otręby. Wyrobić masę. Formować kotleciki. Smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron.