Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób podania owoców morza jako przystawki. Spróbuj tego niesamowitego smaku!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1155
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 125
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 443
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 68
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1155
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 125
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 443
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 68
Składniki
Buraczki ugotować, wlać ocet i odstawić do ostygnięcia. Po ostudzeniu buraczki odcedzić i obrać. Przekroić na pół, wydrążyć, środki pokroić w kostkę.
Paluszki krabowe pokroić w plasterki, ananasa i selera w kostkę.
Pokrojone buraczki, selera, ananasa, paluszki i osączoną kukurydzę połączyć z majonezem, doprawić solą i pieprzem.
Gotową sałatkę nakładać do wydrążonych buraczków, dekorować plastrami cytryny i gałązkami kopru.