Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób podania owoców morza jako przystawki. Spróbuj tego niesamowitego smaku!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 815
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 66
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9200
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 815
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 66
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9200
Składniki
Buraczki ugotować, wlać ocet i odstawić do ostygnięcia. Po ostudzeniu buraczki odcedzić i obrać. Przekroić na pół, wydrążyć, środki pokroić w kostkę.
Paluszki krabowe pokroić w plasterki, ananasa i selera w kostkę.
Pokrojone buraczki, selera, ananasa, paluszki i osączoną kukurydzę połączyć z majonezem, doprawić solą i pieprzem.
Gotową sałatkę nakładać do wydrążonych buraczków, dekorować plastrami cytryny i gałązkami kopru.