Do góry

Przekąski Przepis na:

Krakersy czosnkowe

Krakersy czosnkowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 2527 Ocena: 18558

Dodano:

Odsłon: 297

Szybka i smaczna przekąska do piwa.

Składniki

  • Krakersy 1 opakowanie
  • Masło 5 łyżek
  • Czosnek 2 ząbki
  • Pomidorki koktajlowe
  • Natka pietruszki
  • Sól i pieprz do smaku
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Krakersy czosnkowe

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Masło rozcieramy z przepuszczonym przez praskę czosnkiem i posiekaną natką pietruszki. Doprawiamy do smaku. Przygotowaną masą smarujemy krakersy, na każdy nakładamy połówkę pomidorka koktajlowego i oprószamy pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń