Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gwarantuje, że szybko zanikną z waszego stołu!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 18
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 392
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 38
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 18
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 392
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 38
Składniki
Do miski przekładamy jajka, ser, koperek, czosnek, przyprawy. Dodajemy majonez wymieszany z jogurtem i dokładnie wszystko razem mieszamy. Masa powinna być dość gęsta.
Na każdego krakersa wykładamy masę serowo – jajeczną, dekorujemy kawałeczkiem papryki.