Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krakersy ze sródziemnomorska nutka z dodatkiem oliwy z oliwek i rozmarynu. Sprawdzają się zarówno jako samodzielna przekąska jak i dodatek do rozmaitych, nie tylko sródziemnomorskich dań.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1094
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 168
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2204
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4239
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1094
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 168
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2204
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4239
Składniki
Ze wszystkich skladników wyrobic ciasto, splaszczyc je i wlozyc miedzy 2 warstwami papieru do pieczenia. Rozwalkowac i pociac w prostokaty. Posypac sola morska. Piec w temp. 200°C ok. 13-15 minut.
Ostudzic i podawac solo lub z dodatkami. Najlepiej przechowywac w blaszanym pudelku.