Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słona i zdrowa przekąska.
Polecam, pychota.
Odsłon: 718
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4969
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 887
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 307
Polecam, pychota.
Odsłon: 718
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4969
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 887
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 307
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Natkę posiekać drobno. W misce wymieszać nasiona, sól, proszek, mąkę i masło. Dodać cebulkę i natkę.
Wlać mleko i wyrobić ciasto.
Rozwałkować na cienki placek. Wykroić kółka, kwadraty- według uznania. Ułożyć na papierze do pieczenia. Krakersy delikatnie posmarować białkiem.
Piec około 20 min 170 st.