Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słona i zdrowa przekąska.
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 105
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 762
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 851
Polecam.
Odsłon: 592
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 105
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 762
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 851
Polecam.
Odsłon: 592
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Natkę posiekać drobno. W misce wymieszać nasiona, sól, proszek, mąkę i masło. Dodać cebulkę i natkę.
Wlać mleko i wyrobić ciasto.
Rozwałkować na cienki placek. Wykroić kółka, kwadraty- według uznania. Ułożyć na papierze do pieczenia. Krakersy delikatnie posmarować białkiem.
Piec około 20 min 170 st.