Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słona i zdrowa przekąska.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19998
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 603
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7032
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244623
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19998
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 603
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7032
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244623
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Natkę posiekać drobno. W misce wymieszać nasiona, sól, proszek, mąkę i masło. Dodać cebulkę i natkę.
Wlać mleko i wyrobić ciasto.
Rozwałkować na cienki placek. Wykroić kółka, kwadraty- według uznania. Ułożyć na papierze do pieczenia. Krakersy delikatnie posmarować białkiem.
Piec około 20 min 170 st.