Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszną cukinie przygotowaną jak kotlety. Cukinia bardzo smaczna, zrobiona w ten sposób smakuje pysznie.
patelnia, miska, nóż, widelec,
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Cukinie obrać ze skórki, pokroimy w plastry o szerokości do 1,5 cm. Krążki oprószyć lekko pieprzem. Jajka rozbełtać widelcem dodać przyprawy. Następnie do jajek włożyć krążki cukinii i odłożyć na 10 minut, po tym czasie krążki panierować w bułce tartej i smażyć na gorącym oleju na złoty kolor. Usmażone krążki odsączyć na papierowym ręczniku. Smacznego.